Ine Timmermans

Mijn naam is Ine Timmermans.  In 2004 ben ik afgestudeerd aan de KU Leuven als licentiate in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, optie pediatrische revalidatie.

In de daaropvolgende jaren ging ik me steeds verder verdiepen in de kinderkinesitherapie door bijscholingen allerhande. Ondertussen ben ik NDT/Bobath- therapeut, Kritische Ontwikkelingsbegeleider (Hendrickx) en Mesker therapeut.  In 2010 behaalde ik ook mijn officieel getuigschrift van psychomotorisch therapeut.

Ik ben niet- geconventioneerd.

 

Ik ben sinds 2005 gelukkig getrouwd met Roel en samen hebben wij twee flinke zonen, Thijs en Daan.

 

 

Sonja Stassen

Ik ben Sonja Stassen en ben sinds september 2008 het tweede ledemaatje in de praktijk! Ik ben afgestudeerd als kinesitherapeute met specialisatie pediatrie in Leuven. In juni 2010 heb ik mijn Bobath-cursus afgerond in Wetteren. In 2012 behaalde ik mijn getuigschrift voor psychomotoriek en remedial teaching.

Ik ben niet-geconventioneerd.

 

Ik ben getrouwd met Wim Jehaes en ondertussen hebben we 2 dochters, Lene en Marie.

 

 

Eslie Thielemans

Ik ben Eslie Thielemans, en sinds juni 2016 ben ik een tevreden ledemaatje!

In 2014 ben ik afgestudeerd als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met specialisatie pediatrie (KULeuven).  Het postgraduaat pediatrische revalidatie bij neurologische aandoeningen (Ugent) samen met de Bobath opleiding heb ik afgerond in 2015.

 

Momenteel volg ik de cursus psychomotoriek bij kinderen (IPVK Gent).

Ik ben niet- geconventioneerd.

 

Met mijn vriend Joris en 2 lieve hondjes woon ik gelukkig samen in Hasselt.

 

 

Neem snel een kijkje op onze facebook pagina

Design by Ben Hendrickx